Peter A. J. Troon

 Over Peter A. J. Troon - Nederlandse versie
Peter Troon    Lengte: 1,80 Meter of 5'11".
Geboortedatum: Donderdag 24 Oktober 1974.
Geboorteplaats: Paramaribo, Suriname.
Hobby's: Luisteren naar goede muziek, dansen, werken met computers, programmeren, internetten, werken aan mijn homepages, fietsen, wandelen, tekenen en nog veel meer....
Woonplaats: Amsterdam - Osdorp, Nederland.
E-mail adres: pajtroon@dds.nl.
Republiek Suriname Meer informatie: Klik hier.

Troon.ORG

Hoewel Troon.ORG van mij is, is het niet de bedoeling om de hele site over mezelf te laten gaan. Uiteraard zal een deel wel informatie over mij bevatten, maar het is aan de lezer zelf om te bepalen of die dit interessant vindt. Het grootste deel van deze site is in het Engels gemaakt om een groter publiek te kunnen bereiken. Ik krijg de laatste tijd steeds meer en meer het verzoek om ook Nederlandstalige pagina's te maken. Deze pagina is dan ook bedoeld als tegemoetkoming aan dit verzoek.

Peter Troon

Zoals nu duidelijk zal zijn is mijn naam Peter Troon. Mijn eerste pagina is engelstalig en dateert uit 1994. Sinds die tijd ben ik regelmatig bezig geweest om mijn site uit te breiden. Mij is regelmatig gevraagd waarom mijn site op zoveel plekken is neergezet. De redenering is simpel: iedere site valt van tijd tot tijd uit, maar ik wil eigenlijk dat minstens één onderdeel van mijn site altijd bereikbaar is. Als ik mijn site dus spreid over meerdere hosts, zal er altijd wel een deel blijven werken, want de kans dat alle hosts tegelijk uitvallen is zeer klein.

Mijn pagina's gaan over diverse onderwerpen. Zo is er informatie over mijn geboorteland Suriname beschikbaar. Daarnaast zijn er ook foto's, die zijn genomen in Suriname. Ook heb ik een site, die over Internet Domain Names gaat en uiteraard kon ik het niet laten om enkele pagina's over muziek te maken, daar muziek één van mijn grootste passies is. Het is misschien leuk om hier ook te vermelden, dat er een ook pagina met extra foto's beschikbaar is. chter de volgende link is een overzicht van mijn pagina's te vinden.

The Internet Frontier FoundationIk hoop u gauw terug te zien op mijn pagina's.....

Stuur e-mail naar dit adres: pajtroon@dds.nl.

Deze pagina: Copyright © 2000 - 2005 Peter A. J. Troon

Let op: Deze pagina is onderdeel van de Peter Troon Site.